Ace from Outer Space
Cand ma uit in jur, incep sa prind curaj!

marți, ianuarie 09, 2007

112, Piulitzia in actiune!

De departe una din cele mai proaste show-uri TV! Stimati telespectatori aveti deosebita ocazie de a vedea cum politia romana reuseste sa se dea in spectacol in emisiunea din data de 08.01.2007. Felicitari politiei si tuturor realizatorilor TV pt prinderea celui mai corupt om de pe planeta: un om sarman care a reusit performanta de a se imprumuta de 150E ca sa ii dea spaga domnului politist ca sa poata sa mai castige o paine. Macar sa-l bagati la puscarie, si pe el si pe familia lui ca sa le dati si ceva de mancare cu ocazia asta! Multumim statului roman pt ca prinde coruptii si ni-i arata la televizor!

O alta stire de senzatie: In scara unui bloc se drogheaza niste prapaditi! Un locatar anunta politia care vigilenta vine si constata. Dar ce mirare: nici unul din tineri nu avea droguri asupra sa, toate erau pe jos si nu erau ale lor. Gata, am terminat si cu drogatii!

Cea mai tare stire: O actiune in forta a politiei romane care s-a soldat cu AVERTISMENT VERBAL. Oau! Cat de tare! Un vecin a sunat pt ca "nenorocitul" de deasupra face galagie la 11.30 noaptea. Si noi aratam la televizor. Penibil. Patetic.