Ace from Outer Space
Cand ma uit in jur, incep sa prind curaj!

duminică, noiembrie 05, 2006

Zero respect

Vine cate unu cu o conceptie de-aia: "Eu sunt cel mai tare si voi sunteti praf!". Sunt cei mai interesanti oamenii astia si pt ei am cea mai mare lipsa de respect. Din toti oamenii din lume, astia imi sunt cei mai antipatici.

O sa dau cateva exemple:

1. Se gaseste un aghiuta sa zica unor oameni ca "nu au viata!" pt ca se joaca toata ziua sau isi pierd timpul cautand comori pe net (vezi WoW, etc). Pai cine esti tu sa judeci bai nene? Te-a inzestrat cineva pe tine cu puteri de care nu stim noi? Oau, clarvazatorule care esti! Mama omida! Replica cea mai intalnita la astia este "Get a life!". Lame. Este cea mai proasta replica de pe lume. Daca ai ceva sa ii spui omului ala, exemplifica-i, nu "Get a life!". Asta arata clar ca te crezi superior lui si tuturor celor ca el. Oare esti nazist? ca doar aia erau "RASA SUPERIOARA"!

2. Microbistii inraiti! O categorie aparte de oameni care l-ar injura pe "ianamic" chiar din plictiseala. Chiar daca e razboi, moare de foame sau doarme, un stelist tot va striga "M*** Dinamo!" Si celalalt la fel. Daca nu tii cu echipa "CUTARE" esti cel mai prost om. Oare indivizii astia sunt indoctrinati? Sau e ca in episodul ala din "Dexter's laboratory": That's all u can saaaay! Ignorance is bliss iar TV-ul este cea mai buna inventie pt fotbal!

3. Impatimitii de gen. Aici e vorba de mai multe feluri de oameni, dar exemplul cel mai concludent in constituie "infocatii" care urasc manelistii si manelele din tot sufletul lor si i-ar omori pe toti. De 2 ori. Faza cea mai tare (care ii distinge pe astia de aia de la punctul 2) este ca manelistii nu zic nimik. Tac si traiesc acolo in lumea lor, unii poate sunt penibili dar se simt bine. Again, ignorance is bliss. Nu am auzit nici un manelist sa injure muzica rock, rap, sau orice tip de alta muzica si pe cei care o canta. In schimb, ceilalti se cred "Cei mai tari"! Personal, putin imi pasa ce asculta unul sau altul atat timp cat nu ma afecteaza. Dar cu siguranta o sa ii bag boxele pe gat aluia care asculta orice gen de muzica la maxim atunci cand nu am eu chef. Indiferent ca imi place sau nu! Daca tie iti place nu trebuie sa indoctrinezi pe altii sa asculte si nici sa-i judeci dupa cum este pozitionata muzica lor comparativ cu muzica ta ("Ala asculta manele. E clar, iq=0"). Poate pt tine. Pt el poate e ceva de genul: "Ala asculta la niste animale salbatice cum zbiara si se cred muzicieni" dar nu iti zice pt ca nu il intereseaza, nu e treaba lui sa te aduca "pe drumul cel bun". Astia sunt "Cavalerii Cruciati". Tot aici intra si cei pt care pasiunea lor e mai buna decat a ta, hobbyurile lor sunt mai "cool" decat ale tale. Si vin si iti critica pasiunile si hobby-urile si modul de viata, fara sa isi dea seama ca si ei sunt penibili chiar din punctul lor de vedere. Nici macar nu mai trebuie sa ii judece altcineva.

4. Egocentricii. Pt ei, nu conteaza ce faci, vei fi mereu inferior. Egocentricii=1+2+3. Daca vreti sa vedeti cei mai multi prosti de pe lumea asta si sa va si regasiti intre ei, vorbiti cu unul de-asta. Pt ca ei sunt inconjurati de prosti. Si vor fi toata viata. Pt EL, pe lumea asta exita doar 6 miliarde de prosti si EL!

Sunt putini cei care gandesc detasat si sunt si mai putini cei care NU se grabesc sa ii judece! Cum ii tratezi pe ceilalti asa te vor trata si ei pe tine.

L.E: Sa ne fie clar: Sa judeci oameni e un lucru, sa judeci ce au facut ei e altceva! Concret: apreciezi o cladire ca fiind "urata" nu pe arhitect ca fiind dobitoc... poate a mai facut 500 de cladiri care iti plac si nici macar nu stii.