Ace from Outer Space
Cand ma uit in jur, incep sa prind curaj!

luni, mai 31, 2010

Pierdut reclama. Ofer recompensa

Candva lunile trecute circula o reclama la cosmote care se pare ca a intrat direct sub pamant... nu-i pe iqads, nu-i pe net, nu mai e nici pe TV. Liniste.
Era vorba de un destept care de destept ce e s-a dus pe munte si a cazut intr-o rapa, reusind sa isi rupa doar piciorul (sunt destule cazuri de inteligenti de-astia pe care ii scot cei de la salvamont din cacat rapa).
In fine, ideea era ca un destept care facuse liceul de informatica (sau matematica) a cazut in rapa iar cei de la salvamont, in timp ce il cautau cu elicopterul, incercau sa il tina de vorba. De remarcat este ca la un moment dat, tipa de la salvamont (dupa ce afla ca asta cica stie mate) il intreaba "Cat face radical din 3.14?". Pe intrebarea asta, urmeaza un exercitiu de imaginatie: diverse personaje au cazut in rapa si, in timp ce sufera de "piciorus ruptus", tanti ii intreaba cat face radical din 3.14?
*Bendeac: Bai nene, dar eu mor aicea si tu ma intrebi toate prostiile din lume? Ce conteaza bai frate cat face radical din 3.14?
*Becali: Pai bai zdreanto, ce ma intrebi tu pe mine cand eu ti-am spus ca sufar si ma doare picioru? Pai astea's intrebari? Ia da-l pe zdreanta ordinara de sef al tau la telefon!
*Badea: Deci fratioare.... surioara.... papuse mica si sexoasa.... tu ai chef de glume, in timp ce mie mi-a fost executat un Harasuku-kiko-riko la picior? Adica prin cadere, ma'ntelegi?
*Despot: 1,77 IN PULA MEA!
*Base: Nha, Nha, Nha... ce chef de glume are tiganca asta mica.... domnisoara, ce moguli te controleaza?
*Chiorete: Ce zsasi? cat face radical... fa fit'ar botu ala al dracu! Lasa glumili si treci mai repede acilea, ca te gasaste dracii da fufa!