Ace from Outer Space
Cand ma uit in jur, incep sa prind curaj!

marți, martie 09, 2010

Ca la LOTO

Nesimtitii fac greva din nou!
In ultima vreme, abonamentul METROREX a devenit un fel de bilet la 6/49: cumperi abonamentul, si, daca ai noroc, de banii aia poti sa si calatoresti cu metroul. Sindicalistii (de parca ar exista asa ceva in sectorul bugetar) au ajuns la concluzia ca raman fara benzina pentru limuzine... si atunci hai sa mai mearga prostii pe jos, ca noi facem greva!
Cum ar fi sa vina Boc si sa zica: "Vom face cursuri de recalificare pentru cei de la CFR care ii vor inlocui pe IDIOTII de la metrorex"? Eu cred ca ar fi foarte bine! Niste oameni ingamfati pe care ii doare in cur de calatori ar urma sa fie inlocuiti cu niste oameni care nu ar avea alta alternativa deca somajul! Si atunci ar fi bine pentru toata lumea... sindicalistii metrorex care NU VOR SA MUNCEASCA pot sa plece linistiti acasa, ca are cine veni in locul lor!
Se pare ca si metrorex merge tot pe principiul Electrica: mai marsh ma clientilor la dracu! Jet! Facem ce vrem, daca nu va convine, mergeti si luati curent de la altcineva! Aaaa... aaaa... nu mai exista alt furnizor de astfel de servicii? pai ce sa zic... atunci NASPA! Binepa!
In alta ordine de idei, se vor pierde foarte multi bani in cele 3-4 ore petrecute "in trafic" de cei care mai si muncesc in orasul asta. Si atunci, poate ar trebui sa il dam toti in judecata pe Ion Radoi sa ne plateasca orele alea.... Alooooo... domnu Radoi... scoate banu: ia si plateste cam 15 ron/h x 4h x 2.000.000 !!! (zic 15 ron in medie... ca in acelasi trafic va sta poate si Dorin Cocos... care nu cred ca "face" doar 15 ron/h) -> Deci Radooooi... scoate repede un 30 de milioane de Euro pe care ii pierdem noi, pe zi, si apoi poti sa faci cate greve vrea stimabila doamna Radoi, a.k.a mata!
Pe sistemul: Radooooiii... da-ne banii inapoi! Apuca-ne-ai de un ... si la vara de-amandoi!