Ace from Outer Space
Cand ma uit in jur, incep sa prind curaj!

luni, septembrie 05, 2011

Consultantii HR "loveste" din nou - Contact

Dupa mini-seria "firme de recrutare" (adica 1, 2, 3, 4) avem si o continuare, un fel de "fast five", un fel de "alien resurrection".
Mai jos aveti partea de Contact prin care aceeasi firma de extraterestri incearca o noua colaborare, tot pt firma HP (de data asta dam si nume) doar ca ceva mai avansat decat data trecuta: acum nu mai contactam fiecare candidat... facem o "gramada organizata in BCC":

From: Andreea Cristea
To: andreea.cristea@salesconsulting.ro
Sent: Friday, September 2, 2011 4:28 PM
Subject: Propunere post Test Automation

Buna ziua,

Va contactez din partea companiei Sales Consulting (www.salesconsulting.ro), companie specializata in servicii de recrutare si selectie de personal, deoarece CV-ul dumneavoastra exista in baza noastra de date si l-am evaluat ca putand fi potrivit intr-un proces de selectie pe care il avem deschis in acest moment.

Motivul pentru care am decis sa va abordez pe aceasta cale si nu telefonic are legatura cu faptul ca stiu ca in ultima perioada este foarte posibil sa fi fost contactat/a din partea Sales Consulting pentru diverse propuneri de job-uri. Asadar, ma gandeam ca ar reprezenta un “deranj” mai mic pentru dumneavoastra o abordare prin intermediul mail-ului.
Postul se numeste Test Automation Engineer si este disponibil in cadrul companiei multinationale HP Software, cu locatia Cluj-Napoca . Persoana care va ocupa aceasta pozitie, va avea ocazia de a lucra cu produsul HP Server Automation, produsul companiei care este cel mai bine cotat pe piata, folosit pentru gestionarea serverelor si diferitelor aplicatii.
Dezvoltarea produsului presupune bare-metal provisioning, patch management, software deployment, configuration management, code deployment and rollback, audit and compliance, folosind serverele Windows, Solaris, Linux (Red Hat and SuSE), AIX and HP-UX systems.
Pentru acest post ne orientam catre persoane cu experienta relevanta in testarea automata, cat si cu Sistemul de Operare Linux, care se vor ocupa atat partea de implementare a tool-urilor de testare automata cat si partea de dezvoltare noi functionalitati.
HP Software este una din cele mai mare companii de software la nivel mondial. Echipa HP Software din Cluj cuprinde mai mult de 100 de angajati (programatori, QA, suport tehnic).
Va rog sa analizati informatiile si sa imi spuneti daca ar putea fi acest post de interes pentru dvs si daca doriti sa aflati detalii suplimentare. Apreciez mult, un feedback din partea dvs cat mai curand posibil, chiar daca raspunsul nu va fi unul pozitiv.
Deoarece in acest context, sunt deschise si pozitii de Test Automation Architect, care se orienteaza catre persoane cu experienta in domeniu de peste 4 ani, apreciez daca directionati aceste informati catre cunoscuti care ar putea fi interesati de o astfel de oportunitate.


Va multumesc pentru timpul acordat,
O zi cat mai placuta!
Andreea Cristea
--
Andreea CRISTEA | HR Consultant

Mobile: +40 785 202 006
Phone/fax: +40-264 414148
109 Republicii, Sigma Center, 3rd Floor | Cluj-Napoca
21 Mitropolit Veniamin Costache Street, 1st Floor | Bucharest